Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Scouts reizen de wereld over

Maandag 11 oktober 2010
Scouts reizen de wereld over
Foto: Scouting Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Papa foxtrot 4 tango stroke jota. Dit zal het weekend van 15 tot 17 oktober in het gebouw van Z60 aan de spijkweg, waarin het zendgedeelte staat opgesteldte horen zijn.

Pf4t/j is de roepnaam van de Osbornegroep, scoutinggroep uit Biddinghuizen, tijdens de JOTA 2010.

De afgelopen 3 weken zijn de oudere groepen van de Osbornegroep druk bezig geweest om een toren te bouwen van wel 28 meter hoog. Hierin worden grote zendmasten geplaatst om hopelijk het komend weekend contact te kunnen maken met de andere kant van de wereld.

Naast het zenden zullen er meerdere spellen en opdrachten uitgevoerd worden, waaronder een radiocontest die van zaterdag 17.00 uur tot zondag 14.59 uur zal duren. Hierbij zal zoveel mogelijk contact gelegd moeten worden met andere scoutinggroepen en radioamateurs wereldwijd.


Zaterdag 16 oktober staan de deuren open van 11.00 tot 16.00 uur. Dit voor papa’s, mama’s, broertjes, zusjes en andere geïnteresseerden in scouting.

U bent van harte welkom om te komen kijken, mee te doen en natuurlijk te zenden. Komen jullie ons helpen contact te krijgen met de andere kant van de wereld? Graag tot zaterdag!

N.B. de uitzendingen zijn te ontvangen op 145,250 MHz

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top