Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Peter Evers Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Durf jij Dungan?

Donderdag 14 oktober 2010
Durf jij Dungan?
Foto: C1000 Jan Schuurhuis

BIDDINGHUIZEN - Woensdagmiddag 6 oktober was het dan zover. De Dungan ruilmiddag georganiseerd door C1000 Jan Schuurhuis in Biddinghuizen.

Ondanks het druilerige weer kwamen ongeveer 80 verzamelaars kijken bij deze Dungan ruilmiddag om hun verzameling uit te breiden en kompleet te maken.

De veelal jonge verzamelaars konden verschillende spelletjes spelen. Zo konden er de spelen: ‘dichtst bij de muur’ of de beruchte ‘Dungan-Battle’ worden gespeeld. En als special gast was ook de onverslaanbare Dungan Master van de partij. Hij kwam om de verzamelaars de kneepjes van de Dungan-Battle te leren. En hij had voor ieder van zijn tegenstanders een Dungan-special meegenomen als verrassing. Er waren bij de spelletjes alleen maar winnaars.


Verder was er volop de gelegenheid om Dungans en stickers te ruilen om zo je verzameling kompleet te maken. Alle deelnemers werd een pakje Capri-Sonne aangeboden namens Coca Cola en C1000 Jan Schuurhuis. Na afloop werd er met zijn allen opgeruimd en ging iedereen, met een aantal extra of geruilde Dungans, tevreden naar huis.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top