Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Wildweekend de Klink

Maandag 18 oktober 2010
Wildweekend de Klink
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op donderdag 15 oktober is het jachtseizoen voor wild weer gestart, vanaf donderdag 21 oktober start bij Restaurant “De Klink” ook weer een nieuwe menukaart met daarop diverse wildgerechten.

In het weekend van 29 tot en met 31 oktober kunt u genieten van diverse wildgerechten met daarbij passende wijnen. De avonden starten om 18.00 uur, op zondag kunt u de gehele dag het wildmenu proeven.

Op vrijdag 29 oktober gaat het wildweekend van start bij Restaurant De Klink te Biddinghuizen. Tijdens dit weekend kunt u genieten van diverse wildgerechten die speciaal voor dit weekend gekozen zijn door de koks.

Voor diegene die niet van wild houden staan er ook vlees en visgerechten op, zodat wanneer u of uw tafelgenoten niet van wild houden er andere keuzes zijn.

Bij het wild en de andere gerechten, worden weer zorgvuldig wijnen gekozen. In samenspraak met de wijnleverancier en de gehele brigade van Restaurant De Klink, worden de wijnen gekozen. Zo ontstaat een algemene smaak en advies ten opzichte van de gerechten. De wijn/spijscombinatie komt zo goed tot zijn recht, zodat u uit eindelijk volop kan genieten van de wijn en de gerechten.

Wilt u voor dit weekend reserveren dan kan dit telefonisch van donderdag tot en met dinsdag vanaf 10.00 uur of dagelijks 24 uur via http://www.deklink.nl

Restaurant De Klink is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en de keuken doorgaands van 12.00 tot 21.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren gewenst.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 31.6 °C
  • 0.0 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top