Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

RPM: meer fietsen en spectaculaire opening

Woensdag 20 oktober 2010
RPM: meer fietsen en spectaculaire opening
Foto: Joy4Life

BIDDINGHUIZEN - Deze week heeft het organisatieteam van de RPM-marathon besloten om het aantal fietsen per uur uit te breiden naar 110.

Verder zal dansschool Joy-4all uit Dronten een spectaculair openingsoptreden verzorgen.

Dat de RPM-marathon, een gezamenlijk evenement vanuit Achmea Health Center Lelystad en Sportcentrum Joy4life uit Biddinghuizen, groots en professioneel is van opzet, schreven we al eerder. Dat de belangstelling voor deze marathon, georganiseerd op zaterdagavond 6 november a.s. in Het Koetshuis te Biddinghuizen zó groot zou zijn dat er zelfs meer dan 100 fietsen nodig zouden zijn, had het organisatieteam van tevoren niet durven hopen.

Nog steeds kan men voor alle 5 de uren inschrijven via http://www.j4l.nl. Formeer een groepje uit vrienden, collega’s, buren of familie en schrijf in voor één of meerdere uren. Een unieke ervaring om de sfeer en sensatie met elkaar te ondergaan.

Wanneer er verder geen specifieke lichamelijk klachten zijn hoeft u zich geen zorgen te maken of een uur meefietsen voor u te zwaar zou zijn. U beslist immers zelf hoe zwaar u het maakt.

Wilt u meer informatie over het indoor-fietsen, neemt u dan eens contact op met een sportcentrum bij u in de buurt. Zij vertellen u graag meer.

Op zaterdagavond 6 november zullen 2 Showdance-teams van dansschool Joy-4all uit Dronten een spectaculair openingsoptreden verzorgen. Deze nieuwe dansschool van Joyce Goeree heeft als motto jong en oud plezier te laten beleven in dans en het bewegen op muziek. Joy-4all is gespecialiseerd in het geven van danslessen en het maken van choreografieën voor verschillende shows. Joyce heeft naast haar opleiding tot dansdocent & choreograaf meerdere jaren ervaring in het geven van dans en
verschillende sportlessen. Voor alle informatie kijk op http://www.joy-4all.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.4 °C
  • 0.0 mm
  • 21.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top