Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Promotie voor Melissa van der Veldt

Woensdag 20 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - De zussen Brigitte en Melissa van der Veldt zijn hun majorette-"loopbaan" jaren geleden bij het jubilerende Maris Sonores begonnen. Toen zij echter vier jaar geleden het majoretten meer als sport wilden gaan uitoefenen hebben ze de overstap gemaakt naar twirlvereniging KMD in Elburg.

In Wezep werd afgelopen zaterdag de laatste majorette- en twirlwedstrijd gehouden, waarbij de leden van K.M.D. de mogelijkheid hadden om zich te kunnen plaatsen voor de Bonds- en Nederlandse Kampioenschappen.


Na een verbluffende routine van Melissa, waarbij zij geen strafpuntenaftrek kreeg, mocht zij tijdens de prijsuitreiking een promotie naar de intermediate klasse in ontvangst nemen. Met deze promotie is zij verzekerd van deelname aan de CBSD Bondskampioenschappen en de voorrondes van het NK twirlen. Ook heeft zij zich met haar Twirling 1 baton weten te plaatsen voor de voorrondes van het NK.Samen met haar zus Brigitte draait ze ook mee in het Twirlteam van KMD. Dit team heeft zich eerder dit jaar al geplaatst voor zowel de CBSD Bondskampioenschappen als het NK Twirlen dat in januari 2011 in Amsterdam gehouden zal worden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Twirl
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.8 °C
  • 0.0 mm
  • 8.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top