Kafa Kafa
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Promotie voor Melissa van der Veldt

Woensdag 20 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - De zussen Brigitte en Melissa van der Veldt zijn hun majorette-"loopbaan" jaren geleden bij het jubilerende Maris Sonores begonnen. Toen zij echter vier jaar geleden het majoretten meer als sport wilden gaan uitoefenen hebben ze de overstap gemaakt naar twirlvereniging KMD in Elburg.

In Wezep werd afgelopen zaterdag de laatste majorette- en twirlwedstrijd gehouden, waarbij de leden van K.M.D. de mogelijkheid hadden om zich te kunnen plaatsen voor de Bonds- en Nederlandse Kampioenschappen.


Na een verbluffende routine van Melissa, waarbij zij geen strafpuntenaftrek kreeg, mocht zij tijdens de prijsuitreiking een promotie naar de intermediate klasse in ontvangst nemen. Met deze promotie is zij verzekerd van deelname aan de CBSD Bondskampioenschappen en de voorrondes van het NK twirlen. Ook heeft zij zich met haar Twirling 1 baton weten te plaatsen voor de voorrondes van het NK.Samen met haar zus Brigitte draait ze ook mee in het Twirlteam van KMD. Dit team heeft zich eerder dit jaar al geplaatst voor zowel de CBSD Bondskampioenschappen als het NK Twirlen dat in januari 2011 in Amsterdam gehouden zal worden.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Twirl
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top