Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Volleyballers stellen teleur

Maandag 21 januari 2002

BIDDINGHUIZEN - Alhoewel Ormi uit Epe hoger staat op de ranglijst, was er toch de verwachting dat BAS Heren 1 afgelopen zaterdag toch weer twee punten zou pakken. Helaas, het pakte anders uit.

Op een waanzinnig krankzinnig tijdstip voor volleybal werd zaterdag om 12.30 uur aangevangen met de wedstrijd. BAS kwam door een grote servicedruk van Ormi al snel achter te staan. De achterstand bleef de gehele eerste set vier a vijf punten waardoor de set dan ook naar Ormi ging.
De tweede set ging helemaal niet naar wens voor de Biddinghuizenaren, ze werden kort gezegd weggeserveerd, weer verlies dus.
De dere set werd besloten om met dezelfde opstelling te spelen als de gewonnen sets tegen Blok EVC vorige week resultaat, er sterk gespeeld en er was een overtuigende setwinst voor BAS. Ook de vierde set werd met die opstelling gespeeld, er werd aan het begin niet meer zo sterk gespeeld maar BAS kwam goed terug. Jammergenoeg werd deze vierde set met 25-22 verloren waardoor de eindstand op 3-1 in het voordeel van Ormi kwam.

De heren van BAS hebben het verlies geheel aan hunzelf te wijten. Wanneer er donderdag weer als team gespeeld zal worden in het eigen Koetshuis, waar dit seizoen de meeste punten behaalt zijn, zal de wedstrijd tegen Blok EVC waarschijnlijk resulteren in minstens twee punten.

Sportredactie BHZnet, afdeling Volleybal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.4 °C
  • 0.0 mm
  • 8.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top