AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Verkoop loten Grote Verloting Maris Sonores

Maandag 25 oktober 2010
Verkoop loten Grote Verloting Maris Sonores
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Zoals u gewend bent organiseert Maris Sonores ook dit jaar weer een mooie verloting met geweldige prijzen.

De komende 3 weken kunnen leden van de Algemene Muziekvereniging Maris Sonores weer bij u aan de deur komen met loten voor de Grote Verloting. U kunt deze loten kopen voor maar € 1,- per lot en dan maakt u kans op zeer mooie prijzen. De eerste vijf prijzen zijn:

1. LCD-TV
2. Mini-laptop
3. Dames- of Herenhorloge
4. Bon Klusmarkt
5. Waveboard

Daarnaast zijn er nog 10 andere mooie prijzen te winnen. Reden te meer om massaal deze loten te kopen. Hiermee steunt u de muziekvereniging van het dorp.

Het leden aantal van de vereniging groeit gestaag wat zeer plezierig is. Maar veel nieuwe leden, maar vooral veel nieuwe “jeugdige leden” brengt ook meer kosten met zich mee in de vorm van instrumenten, kleding en instructie. Dus Maris Sonores heeft het geld hard nodig en daarom wordt deze verloting warm bij u aanbevolen.

De trekking van de verloting is op zaterdag 20 november 2010 rond de klok van 22.30 uur in het Koetshuis. U was gewend dat de trekking tijdens de “Prijzenslag” werd gedaan, maar Maris Sonores organiseert i.p.v. een prijzenslag een “Sinterklaas-Bingo”.

Zaterdagavond 20 november moet u om 19:30 uur in het Koetshuis zijn voor een geweldige Bingo-avond. Er wordt een serieuze bingo gedraaid met geweldige geldprijzen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top