Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Fashion & Sports succesvol voor Pink Ribbon

Zaterdag 9 oktober 2010
Fashion & Sports succesvol voor Pink Ribbon
Foto: Joy4Life - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Het Fashion & Sports-evenement op vrijdagavond 1 oktober jl. is zeer geslaagd. Deze week kon er dan ook een royale cheque van € 1200,- worden aangeboden aan Riet van der Meer, ambassadeur van Pink Ribbon in Flevoland.

Zij kreeg deze cheque uit handen van Maurice Nuis, fitnessinstructeur bij Joy4life en in het kader van zijn opleiding “Sport & Bewegen” aan Landstede te Zwolle, projectleider van dit evenement.

Tijdens de afwisselende avond lieten de instructeurs van Joy4life zich naast hun vertrouwde sportieve kant ook zien in hun meer modieuze versie. Ze gaven demonstraties van de verschillende groepsfitness workouts en showden kleding die verzorgd was door enthousiaste kledingzaken uit Ermelo en Harderwijk. Speciaal voor deze Pink Ribbon-avond werd de kleding aangevuld met het dragen van prachtige sleeves in verschillende kleuren en dessins. Sleeves kunnen worden gedragen over de elastische mouw bij een oedeemarm.

Voor meer info hierover kijk op: www.britt-mode.nl


Dit alles vond plaats op een officiële catwalk; voor deze gelegenheid opgebouwd in de fitnesszaal! Hierna volgde de geweldige dienstenveiling met diensten variërend van persoonlijke trainingssessies, gezichtsverzorgingsarrangementen, persoonlijk gebakken taarten tot een rondvlucht boven Flevoland. Een veiling die dus uiteindelijk € 1200,- heeft opgeleverd voor Pink Ribbon. Daarnaast had de Pink Ribbon-stand ook nog een prachtige omzet van zo’n € 600,- . Door de aanwezigheid van standhouders met persoonlijke verzorgingsproducten en niet te vergeten een heerlijk broodje van het Turkse restaurant te Biddinghuizen werd de avond compleet. Deze standhouders boden ook nog eens een deel van hun omzet aan voor het goede doel. Al met al genoten de aanwezigen, naar eigen zeggen, van een gezellige en sprankelende avond uit. Kijk voor een impressie van de sfeer op: www.j4l.nl .

Joy 4 Life

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top