Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Jelle winkelt nostalgisch

Dinsdag 26 oktober 2010
Jelle winkelt nostalgisch
Foto: Jelle Leeft - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Jelle, het nieuwe Flevolandse lifestyle magazine voor 55-plussers, en de Winkel van de Nostalgie zijn gaan samenwerken. De Flevolandse uitgever Hilde Boers wil de lezers van Jelle graag verrassen met aanbiedingen van de webwinkel, die aansluiten bij de maandelijkse thema's van het blad.

Deze zijn te bestellen via internet of de bon uit het magazine, dat nog voor de kerst het levenslicht ziet. De Winkel van de Nostalgie laat mensen genieten van onder meer historische beelden en tv-series van vroeger. 'Dat past goed bij de doelgroep van Jelle. Ik vind het gewoon erg leuk voor onze lezers', zegt Hilde uit Biddinghuizen. 'De winkel heeft bijvoorbeeld ook leuke cadeautjes om weg te geven aan een jarige.'

De Winkel van de Nostalgie is de webwinkel die het verleden van Nederland laat herleven met tv-series en films op cd's en dvd's en in boeken en kranten van toen en nu. Voor een persoonlijke beleving van het verleden zijn ook series als 'Uw Jaar in Beeld' verkrijgbaar. Het bijbehorende tv-kanaal NostalgieNet zendt 24 uur per dag programma's uit als Een Bijzonder Jaar, Portret van een Passie, Medisch Centrum West en bekende Nederlandse films.


Hilde Boers (links) van Jelle en Sietse Broekema van de Winkel van de Nostalgie hebben de handen ineengeslagen om de lezers van Jelle nostalgisch plezier te geven. (Foto: Martine Brink)

Jelle wil menselijk geluk vergroten waar het kan. Door verhalen over uitgaan, werken, mens en maatschappij, liefde en relaties, natuur, winkelen, reizen, kunst, cultuur en sport. Jelle wil Flevolanders vooral laten genieten en met elkaar in contact brengen. Het eerste nummer, met een oplage van 35.000 exemplaren, wordt gratis huis-aan-huis verspreid onder alle 55-plussers van Flevoland. Daarna richt Jelle de pijlen op abonnees, de losse verkoop en verspreiding in wachtruimtes.

Zie ook: http://www.jelleleeft.nl. Of bel Hilde Boers: 0321-328446.

Jelle

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top