Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Peter Evers Peter Evers
Kafa Kafa

Kandidaten gezocht voor Leerbedrijf van het Jaar

Dinsdag 26 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 24 november zal voor de eerste keer het Flevolands Leerbedrijf van het Jaar worden benoemd. Kandidaten kunnen zich tot 8 november aanmelden.

Inschrijving staat open voor Flevolandse bedrijven die opleiding en scholing hoog in het vaandel hebben staan. Criteria zijn onder meer dat scholing is ingebed in het personeelsbeleid, dat er een scholingsplan is en dat er een goed scholingsklimaat is. Deelname is niet voorbehouden aan grote bedrijven: meedoen is al mogelijk als er minimaal één leerling in het bedrijf is opgeleid in het afgelopen jaar.

Leren en Werken
Het initiatief voor de onderscheiding is genomen door Leren en Werken Flevoland. Ook al stopt dit samenwerkingsproject van een groot aantal Flevolandse partijen per 31 december, blijvende aandacht voor een Leven Lang Leren en voor permanente op- en bijscholing blijft nodig. Om zichtbaar te maken dat veel bedrijven in Flevoland dat ook inzien, en daarnaar handelen, is nu deze onderscheiding Flevolands Leerbedrijf van het Jaar ingesteld. Het is een jaarlijks terugkerende prijs die de gelegenheid biedt om elk jaar één winnaar te kiezen uit al die bedrijven die investeren in leren en werken, en zo de Flevolandse economie versterken.

Bedrijven die zichzelf -of een ander- voor de prijs willen nomineren, kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht op deze website. De inschrijftermijn eindigt op maandag 8 november.

Leren en Werken Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.8 °C
  • 9.6 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top