Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Wie verdient een erepenning?

Woensdag 27 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de gemeentelijke Nieuwjaarsontmoeting op 3 januari in De Meerpaal, reikt het gemeentebestuur één of meerdere erepenningen uit aan inwoners van de gemeente Dronten, die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt.

Wie komt in aanmerking?
Volgens de verordening, die door de gemeenteraad is vastgesteld, kan de erepenning worden toegekend aan inwoners en niet-inwoners van Dronten, die zich voor de plaatselijke gemeenschap uitzonderlijk hebben ingezet. Daarnaast komen al dan niet in de gemeente gevestigde instellingen, verenigingen, stichtingen en andere rechtspersonen in aanmerking. De verdiensten van de kandidaten liggen op het vlak van het (onbetaalde) vrijwilligerswerk of als iemand een bijzondere presentatie heeft verricht met betekenis voor de gemeente Dronten. Iemand die in zijn of haar (betaalde) werk erg veel doet voor de gemeenschap komt dus niet in aanmerking.

Opgeven kandidaten
Weet u kandidaten die voor de erepenning in aanmerking komen? Opgeven kan via een aanvraagformulier. Op dit formulier moeten de bijzondere verdiensten (of de bijzondere prestatie) van betrokken persoon, inclusief de tijdsduur van deze verdiensten, worden vermeld. Het formulier moet vóór 1 november aanstaande bij de gemeente binnen zijn. Voordrachten, onder vermelding van het woord vertrouwelijk op de envelop, kunt u sturen naar het college van Dronten, t.a.v. afdeling Ondersteuning & Advisering/Communicatie. U kunt deze ook e-mailen naar communicatie@dronten.nl.

Aanvraagformulier
Het aanvraagformulier kunt u downloaden via www.dronten.nl of aanvragen bij de afdeling O&A/Communicatie, tel. (0321) 388 322 of e-mail communicatie@dronten.nl. Wilt u meer informatie neem dan contact op met de desbetreffende afdeling, tel. (0321) 388 322.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top