PolderTEAK PolderTEAK
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Weissensee Toertocht bij FlevOnice

Woensdag 27 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - Voor de tweede keer organiseren FlevOnice en de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) een ‘Weissensee Toertocht’. Deze vindt plaats op zaterdag 11 december 2010 in Biddinghuizen. Een unieke trainingskans.

De toertocht op FlevOnice is de ideale opmaat naar de Weissensee, een mooie kans om de benen te testen. Iedere afstand, van 5 tot 200 kilometer, is mogelijk. Wie 200 kilometer wil schaatsen, start om 7.00 uur. Wie minder wil schaatsen, kan later starten.

In het weekend van de Weissensee Toertocht vindt ook de FlevOnice Winterfair plaats, een sfeervolle kerstmarkt. Ook leuk voor niet-schaatsers dus.

Inschrijven voor de Weissensee Toertocht kan binnenkort via internet. Deelname kost 27,50 euro, voor jeugd tot en met 12 jaar 15,00 euro. Terplekke inschrijven is uiteraard ook mogelijk. De inschrijfkosten op de dag zelf zijn 30 euro voor volwassen en 20 euro voor jeugd (tot en met 12 jaar). Wie zich meteen inschrijft voor de twee andere toertochten (op 8 januari en 19 februari), betaalt voor drie tochten slechts 75 euro (10% korting).

Bron: Weissensee.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.5 °C
  • 1.2 mm
  • 6.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top