Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Winterfair bij FlevOnice

Donderdag 28 oktober 2010

BIDDINGHUIZEN - FlevOnice organiseert een unieke winterfair van vrijdag 10 december tot en met zondag 12 december 2010. Tijdens deze gezellige, sfeervolle winterfair profiteert u van diverse gratis activiteiten, workshops, proeverijen en demonstraties.

U kunt onder andere deelnemen aan een kookworkshop onder leiding van onze professionele kok. Voor de schaatsliefhebbers organiseren wij diverse gratis schaatsclinics en curling clinics op verschillend niveau. De jeugd kan onder andere deelnemen aan een nieuwe uitdaging genaamd “surfing on ice”. Er wordt een nostalgische houtjeswedstrijd (houten schaatsen) georganiseerd. Tevens kunt u hiernaast de deelnemers van de Weissensee toertocht op 11 december aanmoedigen onder het genot van een hapje of drankje.

Er wordt een sfeervolle modeshow met een grote diversiteit aan (winter) kleding georganiseerd. U kunt genieten van diverse demonstraties, zoals een demonstratie van onze streekdrachtschaatsers. Zij schaatsen na de demonstratie met u mee. Één van de hoogtepunten van de winterfair zijn de unieke sledehondenraces. Dit is slechts een kleine greep uit de vele activiteiten die georganiseerd worden.

Beleving
FlevOnice zorgt ervoor dat de gehele familie, jong en oud, sporter of juist levensgenieter een “geweldige” beleving meemaakt die men niet snel zal vergeten. U betaalt slechts de reguliere entree prijs. Volwassenen € 15,00 per persoon en jeugd tot en met 12 jaar € 6,50 per persoon. Voor deze unieke prijs beleeft u veel extra’s en ervaart u het ware kerstgevoel bij Flevonice. Parkeren is gratis.

Tijdens de winterfair zijn speciale entreetarieven, kortingsbonnen en acties niet geldig. Kijk voor meer informatie op www.kerstfairopflevonice.nl.FlevOnice

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top