Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

De Osbibollen komen er weer aan

Dinsdag 30 november 2010

BIDDINGHUIZEN - Het wordt weer koud en mensen hebben weer zin in wat warms bij de koffie. De oliebollentijd is weer aangebroken. En wat zou deze tijd dan zijn zonder de heerlijke osbibollen?

Jaja, ze zijn er weer. De jongelui van de Osbornegroep zullen de komende tijd langs de deuren gaan om overheerlijke oliebollen en appelbeignets te verkopen.

De osbibollen verkoop is een jaarlijkse actie van de Osbornegroep om de kas te spekken. Dit geld wordt onder andere gebruikt voor spelmateriaal. En dat is niet het enige, met de vorderingen van het nieuwe scoutinggebouw komt men steeds dichterbij een warm onderkomen, maar ook daar is het geld nog steeds hard voor nodig.

Wanneer u oliebollen koopt helpt u de scouts naar een warm onderkomen en kunnen ze het plezier van de kinderen tijdens de opkomsten alleen maar vergroten.

U kunt de osbibollen en de appelbeignets bij de scouts bestellen als ze bij u aan de deur komen en natuurlijk ook nog steeds tijdens de gezellige kerstmarkt op vrijdag 17 december.

Ook steeds meer bedrijven ontdekken de lekkere osbibollen en appelbeignets om zo hun klanten een kleine presentie te geven voor tijdens de feestdagen. Bestelformulieren voor bedrijven zijn te downloaden via http://www.osbornegroep.nl

De bestelde oliebollen en appelbeignets worden in de ochtend van 31 december door de scouts bij u thuis bezorgd.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top