AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

De Osbibollen komen er weer aan

Dinsdag 30 november 2010

BIDDINGHUIZEN - Het wordt weer koud en mensen hebben weer zin in wat warms bij de koffie. De oliebollentijd is weer aangebroken. En wat zou deze tijd dan zijn zonder de heerlijke osbibollen?

Jaja, ze zijn er weer. De jongelui van de Osbornegroep zullen de komende tijd langs de deuren gaan om overheerlijke oliebollen en appelbeignets te verkopen.

De osbibollen verkoop is een jaarlijkse actie van de Osbornegroep om de kas te spekken. Dit geld wordt onder andere gebruikt voor spelmateriaal. En dat is niet het enige, met de vorderingen van het nieuwe scoutinggebouw komt men steeds dichterbij een warm onderkomen, maar ook daar is het geld nog steeds hard voor nodig.

Wanneer u oliebollen koopt helpt u de scouts naar een warm onderkomen en kunnen ze het plezier van de kinderen tijdens de opkomsten alleen maar vergroten.

U kunt de osbibollen en de appelbeignets bij de scouts bestellen als ze bij u aan de deur komen en natuurlijk ook nog steeds tijdens de gezellige kerstmarkt op vrijdag 17 december.

Ook steeds meer bedrijven ontdekken de lekkere osbibollen en appelbeignets om zo hun klanten een kleine presentie te geven voor tijdens de feestdagen. Bestelformulieren voor bedrijven zijn te downloaden via http://www.osbornegroep.nl

De bestelde oliebollen en appelbeignets worden in de ochtend van 31 december door de scouts bij u thuis bezorgd.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting Osbornegroep
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.7 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top