Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa

Openingstijden milieustraat verruimd

Woensdag 1 december 2010

BIDDINGHUIZEN - De openingstijden van de milieustraat in de gemeente Dronten worden per 1 januari 2011 verruimd. De zaterdagopening wordt verlengd naar 15.30 uur, daarnaast is de milieustraat op bijzondere dagen zoals Goede Vrijdag, de vrijdag na Hemelvaartsdag en 5 mei geopend.

Vragen en verzoeken van inwoners en Groen Links waren de aanleiding voor de gemeente Dronten om de openingstijden voor de milieustraat voor burgers te herzien en uit te breiden. Met name de verlengde zaterdagopening is voor veel inwoners wenselijk, omdat er op zaterdag veel geklust wordt in en om huis. Zo heeft men diezelfde dag nog de mogelijkheid om afval af te geven in de milieustraat.

De nieuwe openingstijden worden per 1 januari 2011 van kracht en zijn opgenomen op de milieukalender 2011, welke de komende maand bij alle inwoners op de mat valt.

Suggesties voor evaluatie
Op 1 oktober 2010 is gestart met een monitoring om beter inzicht te krijgen in de aantallen bezoekers en bezoektijden/-momenten van de burgers aan de milieustraat.

Daarnaast wordt in 2011 gericht onderzoek gedaan naar klanttevredenheid en specifieke aanvullende diensten en wensen, bijvoorbeeld voor afgifte van GFT-afval in het voor- en najaar. Eind 2011 worden de onderzoeksresultaten geëvalueerd.

Hebt u suggesties voor de milieustraat, laat het ons dan weten. U kunt uw suggesties mailen aan Anca Schuiling, a.schuiling@dronten.nl.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top