Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Biddinghuizen klaar voor de kerstmarkt

Maandag 6 december 2010

BIDDINGHUIZEN - Biddinghuizen maakt zich op voor de Kerstmarkt van 2010.

Vrijdag 17 december staat het dorp even stil. Kom tussen 16.00 en 21.00 uur naar het winkelcentrum en vanaf 15.00 uur naar kerkcentrum De Voorhof.

Samen vieren
De kerstmarkt in Biddinghuizen brengt altijd heel wat mensen op de been om samen te genieten van de kersttijd. Zo doen er veel verenigingen mee. Ook dit jaar is de organisatie in handen van Dorpsbelangen/Stichting De IJsvogel in samenwerking met De Passage, de Osbornegroep en de winkeliersvereniging.

De glühwein en warme chocolademelk, geschonken vanuit de skihutten, zullen natuurlijk niet ontbreken. Evenals de muzikale bijdrage van Belcanto, De Paradijsvogels en Maris Sonores. Toneelvereniging Altobi laat de geschiedenis weer herleven. Het succes van vorig jaar smaakte naar meer. Zo ook de oliebollen van de scouting die u in een van de skihutten kunt bestellen om de kas te spekken.

Grootmoeders Tijd
Ook de dames van Passage Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging laten zich inspireren door het verleden. Vanaf 15 uur organiseren zij in De Voorhof een kerstmarkt zoals in Grootmoeders Tijd. Geheel in stijl gekleed verkopen zij in verschillende kramen zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook sokken en sjaals. Ook is er een verloting en mag u meedoen aan leuke spellen. Vergeet niet u in te schrijven voor de erwtensoep die u mee naar huis kunt nemen. Een gedeelte van de opbrengst van Passage gaat naar een goed doel.

Sfeer
Of het nu gaat sneeuwen of niet, Biddinghuizen heeft al winterse taferelen met een sneeuwpop en een arrenslee. Hier kunt u prachtige foto’s laten maken als herinnering. Foto's van vorig jaar zijn te vinden op http://www.ijsvogel.net

Voor de kou hoeft u niet te vrezen, want net als voorgaande jaren zorgt de scouting voor wat extra warmte met vuurkorven. En wilt u meedoen met mensen van Altobi, wilt straatmuzikant zijn of ook een kraam? Mail dan naar info@ijsvogel.net.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top