Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Robin van 't Hag op NK Biljarten

Dinsdag 14 december 2010

BIDDINGHUIZEN - Robin van 't Hag is één van de finalisten bij het Nederlands Kampioenschap biljarten in de vierde klasse jeugd, welke wordt gehouden in het weekeinde van 18 en 19 december in Wormerveer.

Dit kampioenschap van de Koninklijke Nederlandse Biljartbond is de nationale finale van series voorwedstrijden, districts- en regiofinales van jeugdspelers tot en met 20 jaar.

Deze wedstrijden hebben de zes finalisten opgeleverd. Zij komen uit het hele land. De spelers zijn: Jeroen Testers (Kruisland), Ago Blankenzee (Lelystad), Wesley Hendriks (Nijmegen), Robin van 't Hag (Biddinghuizen), Bas Mulder (Delfzijl) en Jos Dekker (Schagerbrug). De leeftijd van de spelers varieert van 12 tot en met 20 jaar.

De wedstrijden in deze finale worden gewonnen door de speler die als eerste 60 caramboles heeft gescoord. Hierbij ligt de gemiddelde tussen 0,75 en 1,70 caramboles per beurt. Alle spelers hebben zich met hun persoonlijke resultaat ruimschoots gekwalificeerd voor dit toernooi.

Dit jaar is het district Zaanstreek-Waterland uitverkoren om de nationale finale te organiseren. De biljartvereniging Rappèl zal dit gaan realiseren. De finale wordt op zaterdag en zondag gespeeld in het biljartcentrum 'Om de Noord', Krommeniërpad 7a in Wormerveer. De aanvang is beide dagen om 11:00 uur.

Bron: Webregio.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Biljarten
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top