Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Vrijdag kerstmarkt

Woensdag 15 december 2010
Vrijdag kerstmarkt
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Komende vrijdag 17 december staat ons dorp even stil. Gaan we terug in de tijd tijdens de kerstmarkt. Een mooie gelegenheid om die dag tussen 16.00 en 21.00 uur naar het winkelcentrum te komen en al vanaf 15.00 uur naar kerkcentrum De Voorhof.

De kerstmarkt in Biddinghuizen brengt altijd heel wat mensen op de been om samen te genieten van de kersttijd. Vrijwilligers en bezoekers. U bent allen van harte welkom te genieten van de glühwein en warme chocolademelk. Geschonken vanuit de skihutten. Een muzikale bijdrage leveren Belcanto, De Paradijsvogels en Maris Sonores. Onze toneelvereniging Altobi laat geschiedenis weer herleven. Het succes van Charles Dickens van vorig jaar smaakte naar meer. Zo ook de oliebollen van de scouting die u in een van de skihutten kunt bestellen om de kas te spekken.

Grootmoeders Tijd
Ook de dames van Passage Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging laten zich inspireren door het verleden. Vanaf 15 uur organiseren zij in De Voorhof een kerstmarkt zoals in Grootmoeders Tijd. Geheel in stijl gekleed verkopen zij in verschillende kramen zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan jam, taarten, wijn maar ook sokken en sjaals. Ook is er een verloting en mag u meedoen aan leuke spellen. Vergeet niet u in te schrijven voor de erwtensoep die u mee naar huis kunt nemen. Een gedeelte van de opbrengst van Passage gaat naar een goed doel.

Sfeer
Of het nu gaat sneeuwen of niet...., Biddinghuizen heeft al winterse taferelen met een sneeuwpop en een arrenslee! Hier kunt u prachtige foto’s laten maken als herinnering. Geniet op www.ijsvogel.net nog even na van de foto’s van vorig jaar. Voor de kou hoeft u niet te vrezen, want net als voorgaande jaren zorgt de scouting voor wat extra warmte met vuurkorven. En wilt u meedoen met mensen van Altobi, wilt straatmuzikant zijn of ook een kraam? Mail dan naar info@ijsvogel.net. Tot 17 december.

Dorpsbelangen / Stichting De IJsvogel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 27.3 °C
  • 0.0 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top