Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers

C2C wil verder groeien

Dinsdag 5 februari 2002
C2C wil verder groeien
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het bedrijf Carrier 2 Carrier wil verder groeien en start op korte termijn met de uitbreiding van bedrijfsgebouwen maar ook van het aantal satellietschotels.

Dit bleek tijdens het bedrijfsbezoek dat het CDA vrijdag jongstleden hield bij het bedrijf. Het bezoek maakte onderdeel uit van de verkiezingscampagne en daarbij werd met de ondernemers gesproken over vestigingsbeleid en ruimte om te ondernemen.

forse bijdrage aan werkgelegenheid
Het bezoek van de CDA-ers aan Carrier 2 Carrier gaf hen een blik in de keuken van een uniek bedrijf in Biddinghuizen. Een bedrijf dat in 1999 is gestart en nu inmiddels een forse bijdrage levert aan de werkgelegenheid. Directeur van Beusekom geeft aan dat Biddinghuizen voor zijn bedrijf een toevallige keuze was en vertelt over de snelle groei die het bedrijf doormaakt in een markt die gekenmerkt wordt door hoogwaardige technologie. Zijn bedrijf verzorgt voor de klanten telefoon-, internet en andere datacommunicatieverbindingen waarbij de aandacht zich met name richt op landen waar geen of onvoldoende infrastructuur voor hoogwaardige verbindingen bestaat.

Grote schotels
We moeten dan denken aan landen in Afrika, maar ook aan delen van voormalig Joegoslavië en Afghanistan. Grote schotels in Biddinghuizen verbinden de klant van Carrier 2 Carrier via de satelliet met andere delen van de wereld.

Meedenken over economie
De CDA delegatie heeft bij haar bezoeken veel informatie verkregen van ondernemers die graag in de Gemeente blijven en ook graag blijven meedenken over economische ontwikkelingen en de richting die daarbij keer op keer moet worden gekozen.

Redactie BHZ-Net

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top