Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Sponsors BAS-tennis zorgen voor speeltoestel

Dinsdag 8 november 2011
Sponsors BAS-tennis zorgen voor speeltoestel
Foto: BAS Tennis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De tennisvereniging is met recht trots op haar tennispark, welke er altijd zeer netjes en verzorgd uitziet.

Daarbij is afgelopen seizoen een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. De sponsors zien graag dat hun bijdragen aan een specifiek doel wordt besteed en voor de kinderen ontbrak er nog altijd een leuke speelhoek. Afgelopen jaar heeft de sponsorcommissie zich dan ook hard gemaakt voor de komst van een speeltoestel.

Alle sponsors hebben hier aan bijdragen en samen met de bedrijven Knipscheer en CSC en alle uren van diverse leden, is dit nu gerealiseerd. Het eindresultaat: een zandbak, een klimtoestel met twee klimtorens, een glijbaan en twee rekstokken, met als ondergrond een kunstgrasmat.

De jongste kinderen vermaken zich prima, terwijl de ouders op of naast de baan rustig van een potje tennis kunnen genieten. Daarom namens de kinderen van BAS-tennis: Sponsors bedankt voor dit geweldige toestel!


Op de foto: vlnr. Conno de Ruijter, Hessel Bierma, René Knipscheer (Knipscheer BV), André Ceelen (CSC ) en Robert Verbruggen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top