Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Volleyballers stellen teleur

Maandag 18 februari 2002

BIDDINGHUIZEN - Evenals de voetballers van het eerste team van BAS, hebben de volleyballers 3-1 verloren. In Swifterbant was het Swift '64 die drie punten veilig stelde.

Na een overtuigend en sterk spel ging de eerste set relatief makkelijk naar BAS. Het was lang geleden dat de eerste set meteen werd gewonnen, dit beloofde dus veel goeds voor de rest van de wedstrijd die overigens ruim anderhalf uur duurde. Helaas ging de tweede set naar Swift, omdat BAS verzuimde te verdedigen, gevolg een flinke deuk in het zelfvertrouwen.

De derde set werd wederom slecht begonnen, maar na een aantal punten kon BAS de draad weer redelijk oppakken waarna het gelijk op ging maar Swift had al een voorsprong van een aantal punten waardoor zij ook de derde set pakten.

Ook de laatste set ging verloren voor BAS wat de eindstand op 3-1 voor Swift bracht. BAS had het verlies dan ook voornamelijk aan zichzelf te danken, met name personnlijke fouten lagen ten grondslag dat er geen team in het veld stond zoals de eerste set.

Aanstaande donderdag sspeelt het eerste herenteam een thuiswedstrijd tegen Volta uit Lelystad. Hier zal zeker van gewonnen moeten worden anders is BAS zeker van het spelen van een promotie/degradatiewedstrijd.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling volleybal.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top