Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Hedidarts uitmuntend

Vrijdag 8 maart 2002

BIDDINGHUIZEN - Woensdag jl. mocht Hedidarts uitkomen tegen D.V. Marktzicht uit Nunspeet, deze wedstrijd tussen de nummer 1 Hedidarts en nummer 3 Marktzicht beloofde een spannende partij te worden.

De werkelijkheid was echter anders:mede door het slechte presteren van Markzicht vernederde Hedidarts de tegenpartij met 9-0. Uit de legs bleek dat Markzicht geen enkele tegenstand kon bieden, er werd namelijk maar 1 leg door Markzicht gewonnen dit resulteerde in een 17-1 uitslag in het voordeel van Hedidarts.

Single’s

Martijn Dekker nam de aftrap en won gelijk de eerste leg. De tweede leg ging naar Markzicht , maar na goed spel won Martijn toch met 2-1. Hierna volgden 3 makkelijke potjes: Ilja versloeg makkelijk zijn tegenstander met 2-0, Teun ondervond geen tegenstand en won met 2-0 en de laatste single was voor Wilco ook geen probleem 2-0.

Dubbels

In de laatste dubbel kreeg marktzicht nog kans op een 127 finish de dubbel werd maar net gemist waarna Ilja het goed afrondde met een prachtige 113 finish. Alle dubbels werden dus met 2-0 gewonnen door Hedidarts.

Teampartij

Dit was de laatste hoop voor Markzicht om toch nog een puntje te kunnen pakken. Marktzicht begon goed met een licht voorsprong in punten. Aan het eind van de partij scoorde Hedidarts genoeg punten om sneller op een finish te komen. Uiteindelijk werd dus ook de teampartij gewonnen.


Met nog vier wedstrijden voor de boeg komt het kampioenschap nu echt dicht bij.
De eerst volgende wedstrijd is een uitwedstrijd die op woensdag 27 maart in plaats van 28 maart gespeeld wordt tegen Precies uit Oldebroek.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top