Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Met de bus naar Rotterdam

Donderdag 14 maart 2002

BIDDINGHUIZEN - U kunt mee met de Loopgroep!

Op 21 april kunt u 's morgens om 08.00 uur vertrekken met een luxe bus naar Rotterdam. Onderweg, na + 1 uur rijden, even koffie/thee drinken. Na aankomst om + 10.15 uur heeft u de hele dag de tijd om Rotterdam eens van een andere kant te bekijken dan de televisie. Om b.v. een museum te bezoeken, of de Euromast te bekijken met een prachtig uitzicht over deze wereldstad, of de havens te bezoeken, te winkelen, want veel winkels zijn geopend. Overal is wel wat te doen deze dag.

Ook kunt u deze dag gebruiken om de benen eens de sporen te geven, en deel te nemen aan de 5 engelse mijlen die deze dag gelopen kan worden, net na de start van de marathon van Rotterdam. Tevens kunt u atleten uit de hele wereld bekijken en hun aanmoedigen, om ze dat welverdiende zetje te geven zodat ze een fantastische tijd op de klokken zullen zetten. Een dagje uit om niet meer te vergeten.

Chinees in Biddinghuizen
Eind van de middag vertrekt de bus om + 17.00 uur weer huiswaarts, en gaan we rechtstreeks naar Biddinghuizen alwaar we de Chinees besproken hebben om met z'n allen deel te nemen aan een lopend buffet waar van alles klaar staat om van te watertanden.

Waarom deze aanbieding?
De loopgroep Biddinghuizen gaat elk jaar naar Rotterdam voor haar dagje uit om deel te nemen aan deze marathon en 5 engelse mijlen. Om de bus vol te krijgen en de kosten zo laag mogelijk te houden, willen we u de mogelijk geven om ook eens de sfeer te proeven van zo'n dagje uit.
We hebben een 60-persoons bus besproken, en hebben dus plaats zat om u deze dag aan te bieden voor €23,- inclusief bus en eten bij de chinees na afloop van de dag.
Wilt u informatie over dit aanbod, bel dan 0321-331500 of mail naar cschaak@solcon.nl

Bron: Biddinghuizen Actueel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top