Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Manager Six Flags geeft startschot waterzeskamp

Vrijdag 15 maart 2002

BIDDINGHUIZEN - General Maneger Marcel Schonenberg van Six Flags zal op zaterdag 1 juni het startsein geven voor de Waterzeskamp 2002 in Biddinghuizen.

Op het plaatselijke evenementen-terrein zullen teams uit geheel Flevoland op spectaculaire wijze strijden om de wisselbeker, die nu nog in het bezit is van Zeewolde.

Verschillende onderdelen
Evenals tijdens voorgaande afleveringen van de Waterzeskamp zullen alle spellen te maken hebben met water. Op het programma staan als onderdelen, die door de deelnemende teams genomen moeten worden, een levende glijsjoelbak, skippybal race, A-Frame lopen, slingerbad, grote ballen race en een wiebelbalk.

Een team moet bestaan uit zes deelnemers, waarvan minimaal één vrouwelijke deelnemer. Voorts moet er een captain zijn. Deze mag niet aan de onderdelen deelnemen. De Waterzeskamp staat open voor teams uit alle gemeenten en dorpen uit Flevoland.

De organisatie hoopt, dat uit iedere kern in Flevoland op 1 juni een team afgevaardigd wordt richting Biddinghuizen.

Aanmelden kan bij het secretariaat F. Pieters, postbus 27, 8256 ZG Biddinghuizen, telefoon overdag 0321-331122 s'avonds 0321-331589.

Ook braderie
De Waterzeskamp 2002 kent een financiële ondersteuning van sponsors, gemeente Dronten, provincie Flevoland. Voor vragen of meer informatie kan de internet-site bezocht worden http://waterzeskamp.iscool.nl

Tijdens de Waterzeskamp zullen er rondom de evenementen volop activiteiten zijn voor de kinderen. In de nabijheid van het waterspektakel zal er een grootse braderie zijn.

nieuwsrubrieken
gerelateerd nieuws
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top