AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Winst volleyballers BAS

Maandag 25 maart 2002

BIDDINGHUIZEN - Eindelijk was het een keer zover, winst voor de heren van BAS Volleybal. En uitgerekend tegen Blok EVC uit Vaassen, de ploeg die de vierde plaats bezet houdt.

Het was al min of meer verrassend dat de uitwedstrijd in 2-2 eindigde. Dit bleek toendertijd te komen omdat Blok EVC door blessures niet op volle sterkte was. Er werd in Biddinghuizen min of meer gevreesd voor het ergste voor de terugwedstrijd.

Toch pakte de wedstrijd anders uit dan verwacht. Dit was met name de beloning voor het goede teamspel wat BAS liet zien. De verdediging zat goed in elkaar en ook de aanval liet weinig steken vallen. De eerste drie sets gingen dan ook naar BAS, een 3-0 voorsprong.

Het was echter duidelijk dat het koppie erbij moest blijven om zo in het klassement de druk op OMS op te voeren. 4-0 was dan ook zeker het doel van BAS. Echter door dat er wel te makkelijk en te laks werd gebald, nam Blok EVC een voorsprong. De mannen uit Vaassen lieten zich niet gek maken en speelden op ervaring de wedstrijd uit met als eindresultaat een 3-1 overwinning voor BAS.

Door deze overinning is BAS weer dichterbij OMS gekropen in de strijd tegen degradatie. Echter is het nog niet zeker of BAS volgend jaar nog een representatief team neer kan zetten om mee te doen in de tweede klasse. Er resten nog twee wedstrijden voor BAS. 13 april uit naar Voorthuizen en 18 april thuis tegen NVC.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.0 °C
  • 0.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top