AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Feestavond voor alle jeugd gemeente Dronten

Maandag 29 juli 2013

BIDDINGHUIZEN - Op verzoek van de jeugd in Biddinghuizen vindt ook in de zomervakantie een feestavond plaats. Dit keer is de jeugd uit de hele gemeente Dronten van harte welkom mee te feesten. Dus ook uit Dronten en Swifterbant. De Hawaï Party is op donderdag 1 augustus bij het scoutingterrein aan de Sportlaan in Biddinghuizen.

De maandelijkse feestavonden, georganiseerd door de jongerenwerkers van De Meerpaal, zijn een groot succes in dorpshuis Het Koetshuis in Biddinghuizen. Daarom stopt het feestgedruis niet in de zomervakantie. Uit praktisch oogpunt wordt de avond echter gecombineerd met de afsluiting van het huttenfeest. Met de versierde hutten is het scoutingterrein een uitnodigende feestlocatie. Op het feest zijn ook de kinderen van harte welkom die niet deelnemen aan de driedaagse huttenfeest.

Programma feestavond
Het feest is van 19.00 tot 20.00 uur voor de kinderen van 6 t/m 8 jaar, entree € 0,50. Kinderen van het huttenfeest ouder dan 8 jaar, zullen hierbij ook aanwezig zijn. Van 20.00 tot 22.00 uur is het feest voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar, entree € 1,-. De entree is inclusief ranja met wat lekkers.

De Osbornegroep zal voor een kampvuur zorgen met marsmallows. Drive-In-Show-FM regelt de muziek en een professionele lichtshow. Voor de origineelst verklede persoon zal er wederom een prijs zijn. Tevens een is er een prijs voor de beste “Hawaï dancer”. Deze feestavond zal mede een succes worden door onze enthousiaste jonge vrijwilligers.

Informatie en sfeerimpressie
Kijk voor een sfeerimpressie van de maandelijkse feestavonden In Biddinghuizen op de facebookpagina van het jongerenwerk Biddinghuizen, genaamd YoungRevolutionBHZ. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Jansen, Jeugd & Jongerenwerk van De Meerpaal, op telefoonnummer 06 515 364 34 of per mail: c.goedvree@meerpaal.nl.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top