Kafa Kafa
PolderTEAK PolderTEAK
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Waterzeskamp 2001

Woensdag 11 april 2001
Waterzeskamp 2001
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De waterzeskamp is een evenement georganiseerd voor de polder. De bedoeling is dat steeds meer dorpen en/of steden meedoen aan dit spektakel.

De organisatie is begonnen in Biddinghuizen, daar streden 8 teams om de wisselbeker. De twee beste teams; de eerste en tweede plaats, zullen dit jaar voor Biddinghuizen uitkomen.

DRONTEN, SWIFTERBANT, ZEEWOLDE en natuurlijk BIDDINGHUIZEN, zijn de plaatsen die dit jaar zullen strijden. Elke plaats mag twee teams sturen die strijden om de bekers. Het volgend jaar mogen er weer meerdere plaatsen meedoen, welke? Dat maken we later bekend!

De onderdelen worden met zorg uitgezet door onze spelleiding, bestaande uit: Kees v. Wijngaarden, Wytze van der Velde en Gerjan Westerhof. Het matriaal dat wordt gebruikt is van W en K Sports Outdoor, zij hebben de "Knowhow" in huis en zijn gespecialiseerd in "Outdoor" Sports en Survivaltochten.

Zo ziet u, het is een professioneel opgezet evenement, waar wij als organisatie veel aandacht aan besteden om een polder evenement op te bouwen, voor vele jaren plezier!

Natuurlijk gaat het niet om ons, maar om de deelnemers, zonder deelnemers, geen evenement. Daarom vragen wij U! Schrijft u zich in met een team! We hebben u hard nodig!!!

Wij als organisatie mogen al terugblikken op het jaar hiervoor, dat was echt leuk!! De ervaring leert; een waanzinnige dag, met veel lol en spectaculaire activiteiten

Daarom hopen wij u te mogen verwelkomen op de WATERZESKAMP 2001, zowel als deelnemer of als toeschouwer.

Vriendelijke en sportieve groeten,

Voorzitter J.Kolart

Bron: Website Waterzeskamp

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zwembad De Alk
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top