Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb

Toch nog een zonnig mini maxi toernooi bij BAS tennis

Donderdag 12 september 2013
Toch nog een zonnig mini maxi toernooi bij BAS tennis
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Zondag 8 september werd het mini maxi toernooi bij BAS tennis georganiseerd. De weersvoorspelling voor deze zondag was niet erg positief en dit bleek ook wel in de ochtend.

Bij aanvang van het toernooi regende het nog erg hard en moest iedereen nog even geduld hebben. Gelukkig werd het rond 11:15 droog en konden de 15 koppels van start gaan met uiteindelijk een zonnige middag.

Tijdens het mini maxi toernooi speelt een senior met een junior, waarbij het vooral belangrijk is dat de senioren zich aanpassen aan het niveau van de junioren. Er werd dit jaar gespeeld op 3 niveaus. Naast het tennissen moesten er ook opdrachten uitgevoerd worden en vragen beantwoord worden, die gericht waren op tennis.

Niveau A bestond dit jaar uit 4 koppels. Binnen deze poule werd al op hoog niveau getennist, waardoor de senioren ook flink aan de bak moesten. De poule bestond uit 3 mannelijke koppels en één mixkoppel. De uitslagen lagen dicht bij elkaar maar uiteindelijk won het mixkoppel, namelijk Robin met haar oom Mike.

Niveau B bestond dit jaar uit 7 koppels. Binnen deze poule werden erg leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Ook werd er veel lol beleefd op de baan en werd het publiek goed vermaakt. Uiteindelijk won Laura met haar tante Monique, die vorig jaar ook al gewonnen hadden, maar dan een niveau lager.

Niveau C bestond uit 4 koppels, waarbij met name kinderen meespeelden die nog niet op tennis zitten. De koppels bestonden uit een opa en oma met kleinkinderen, een vader met zoon en een neef met nichtje. De senioren moesten hun geduld soms goed bewaren, maar het leek erop dat de zowel de senioren als kinderen het leuk vonden. De winnaars van deze poule waren nichtje en neef, Lotte en Hessel.

De jeugdcommissie was tevreden over het aantal deelnemers en hoe het toernooi verlopen is. Zij hopen volgend jaar weer op een grote deelname voor dit toernooi.

De winnaars

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.5 °C
  • 1.4 mm
  • 19.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top