Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Teun en Ramón op herhaling

Maandag 1 april 2002
Teun en Ramón op herhaling
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Met ogenschijnlijk gemak hebben Teun Dekker en Ramón Kijk in de Vegte hun titel bij het paasdarttoernooi geprolongeerd. In de finale versloegen ze Wim Kluin en Fred Doppenberg met 4-1.

Het Neptunus Hedi-Darts Paasdarttoernooi kende dit jaar een record-aantal deelnemers van maarliefst 20 teams. Mede hierdoor was het gezellig druk in Het Koetshuis. In de poulewedstrijden werd in vier poules van vijf gestreden om 16 finaleplaatsen. In een best of drie waren 4 teams duidelijk te zwak voor het toernooi en vielen af.


Johan en Daniel bespreken de tactiek voor de poulewedstrijden

Na de poules werd in een 501 best of 5 bepaald wie door kon naar de kwartfinales. De spannendste wedstrijden in deze ronde waren Martijn en Ilja tegen Herman en Marcel, waarbij de laatstgenoemde verrassend met 3-2 won, en de partij tussen Johan en Daniel en de latere nummers 2 Wim en Fred. Ook deze wedstrijd eindigde in 2-3, ondanks dat Johan en Daniel eerst nog leidden met 2-1.

Kwaliteit drijft boven
In de kwartfinales kwamen de beteren van het toernooi duidelijker in beeld. Drie van de vier wedstrijden werd met 3-0 gewonnen. Bjorn en Wilco, winnaars van het oudejaarsdarttoernooi afgelopen december, moesten hun meerdere erkennen in Peter en Theun. Ook in deze ronde werd de spannendste wedstrijd gespeeld door Wim en Fred. Ook nu werd het 3-2, deze keer tegen Klaas en Ricardo.

Spanning te snijden
Vooral in de halve finales was de spanning groot. Teun en Ramón wonnen nipt met 3-2 van Peter en Theun. Wim en Fred trokken ook nu weer aan het langste eind door met 3-2 van Wilfred en Maurice te winnen. De finalisten konden zich hiermee voorbereiden op de laatste best of 7 van de dag en ondertussen meekijken met de wedstrijd om de 3e en 4e plaats. Deze werd uiteindelijk vrij eenvoudig met 3-1 gewonnen door Peter en Theun.


Wilfred en Maurice zijn enigszins teleurgesteld met hun 4e plaats

Fred en Wim uitgespeeld
De inzet die Fred Doppenberg en Wim Kluin moesten tonen in de voorgaande wedstrijden brak ze in de finale op. Teun en Ramón kwamen snel met 1-0 voor. Wim en Fred konden nog één keer terugkomen, maar daarna was het over en uit. Met hoogstaande worpen lieten Teun en Ramón in de drie volgende legs zien waarom zij ook dit jaar de terechte winnaars waren. De finale eindigde in 4-1.
Behalve prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 was er ook weer een prijs voor de hoogste uitgooi. Peter van Gilst wist met drie pijlen 120 uit te gooien en kon hiermee weer een beker toevoegen aan zijn rijke collectie.


Ricardo Dijkstra van Hedi-Darts overhandigt de eerste prijs aan Teun Dekker en Ramón Kijk in de Vegte

Ook nu weer succesvol
Na vorig jaar voor het eerst te hebben samengewerkt, waren soos Neptunus en Hedi-Darts ook nu weer tevreden over de samenwerking. De organisatie verliep dan ook vlekkeloos en nog voor 18.00 uur konden de meesten alweer huiswaarts keren.

Kijk voor alle uitslagen, standen en foto's op deze link van BHZ-Net

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.7 °C
  • 0.0 mm
  • 18.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top