Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa

Reactie van OptiSport

Vrijdag 12 april 2002

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen dagen kon u op het Forum van BHZ-Net veel reacties lezen op de vernieuwde openingstijden van Zwembad De Alk in Biddinghuizen. Ondertussen is er ook een handtekeningenactie gestart. De redactie van BHZ-Net vroeg om een reactie bij OptiSport en ontving deze vandaag ook.

OptiSport reageert op onze vraag over het beleid van het bedrijf omtrent Zwembad De Alk en de vernieuwde openingstijden hiervan. Zij schreven hierover:

Optisport is voornemens om de openstellingstijden van de buitenbaden Alk en Abelen sterk te verruimen op de momenten dat daar grote behoefte aan is, namelijk bij mooi weer.

Om dit voor het personeel op een verantwoorde en voor onze bezoekers veilige wijze te kunnen realiseren is er voor gekozen om bij de basis openstelling het zwemuur van 10.30 tot 11.30 te verschuiven naar de middag, waardoor in plaats van 15.00 uur de accommodatie standaard al om 14.00 uur opent en vervolgens het normale programma volgt.

Bij mooi weer daarentegen zal de accommodatie zelfs al om 10.00 uur openen en kan de avondsluiting zelfs verruimd worden op basis van het bezoekersanimo.

Wij menen met deze opzet juist een breder publiek te kunnen laten genieten van de fantastische aspecten van een buitenbad op die momenten waar daar het meeste vraag naar is.


Het komt er in zoverre dus op neer dat de ochtendtijden in principe vervallen en dat er in de middag een uur bijkomt. Bij mooi weer is het zwembad ook in de ochtend open en is er de mogelijkheid dat het bad 's avonds langer open is.

Redactie BHZ-Net / OptiSport

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zwembad De Alk
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top