Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa

De Ruif moet bereikbaar zijn

Woensdag 17 april 2002

BIDDINGHUIZEN - De winkeliers van winkelcentrum De Ruif in Biddinghuizen hebben vorige week een eerste reactie kunnen geven op de plannen, die projectontwikkelaar Plegt-Vos en de gemeente met het winkelgebied hebben. De ondernemers vroegen daarbij vooral aandacht voor de bereikbaarheid van hun winkels.

De aanwezige winkeliers kregen op de bijeenkomst, die op initiatief van de verantwoordelijke wethouder Bauke Braaksma en de projectleiding werd gehouden, verschillende modellen voor de opwaardering van De Ruif voorgelegd. Volgens de gemeente reageerden de meeste ondernemers positief op de grote lijnen in die voorstellen.

Bij de winkeliers heerste wel wat onrust over de toekomstige bereikbaarheid van het winkelcentrum. Zij willen graag dat hun klanten zo dicht mogelijk bij hun winkels kunnen parkeren, omdat De Ruif als een 'doelmatig koopcentrum' moet worden gezien' Bezoekers weten meestal al wat ze gaan kopen en willen daarna ook vaak gelijk weer weg.

Projectontwikkelaar Plegt-Vos gaat de plannen met de door de winkeliers gemaakte opmerkingen verder uitwerken en verwacht nog voor de komende zomer definitieve voorstellen aan de winkeliers en de inwoners van Biddinghuizen voor te kunnen leggen.

Bron: Drontens Nieuwsblad

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top