0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Hedidarts: Nog 5 punten

Donderdag 18 april 2002
Hedidarts: Nog 5 punten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dinsdag j.l. werd er door Hedidarts gespeeld in Emmeloord tegen de Bull’s Eyes 3. Hedidarts moest nog 12 punten scoren om zeker te zijn van de titel. Deze wedstrijd werd door Hedidarts gewonnen met 7-2(14-5 legs).

Dit houdt in dat als Elburger Bull’s twee keer wint met 9-0 Hedidarts in de laatste wedstrijd 5 punten moet scoren voor de titel. Sommige spelers van Hedidarts hadden afgelopen maandag veel partijen gegooid en klaagden dan ook over een zware arm.

Single’s
Teun maakte een goede indruk en won eenvoudig met 0-2. Wilco scoorde niet erg goed maar gelukkig had hij een wat mindere tegenstander en won met 0-2. Ilja die ook maandag veel partijen had gegooid kon niet in zijn spel komen. Ook de wat mindere accommodatie speelde daarbij een rol en hij verloor met 2-0.

De enige speler die nog niet voor het team had gespeeld werd door de captain uitgenodigd voor deze avond. Bjorn Muller maakte zijn kunnen waar, miste maar net een 160 finish en won zijn partij met 0-2.

Dubbels
Het oudejaarsdagteam Bjorn en Wilco mochten beginnen. Dat het team een tac tic team is werd duidelijk na de 2-1 nederlaag en een uitgooi tegen van 134. Teun en Ilja wonnen met 0-2 nadat Teun een beetje boos werd over het gooien van Ilja. De volgende dubbel werd na enige moeite gewonnen door Teun en Bjorn met 1-2. Ilja en Wilco wonnen ook nipt met 0-2.

Bierronde
Bjorn was zeer gespannen omdat hij nog nooit een bierronde voor de competitie had gegooid en zonder Johan moet je maar afwachten of je wint. Er werd duidelijk geopend door Teun met 125 en ook de andere Hedidartsleden bleven goed scoren. Ze zagen hun voorsprong uitlopen tot bijna 300 punten. De 86 finish werd net gemist door Wilco maar Ilja gooide de overgebleven 18 punten uit met dubbel 9.

De laatste en beslissende wedstrijd voor Hedidarts wordt thuis gespeeld in het Koetshuis op woensdagavond 1 mei. De wedstrijd begint rond 20.00 en kan door iedereen bezocht worden.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.8 °C
  • 0.0 mm
  • 21.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top