Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

BAS 3 strijdend ten onder

Zondag 15 april 2001
BAS 3 strijdend ten onder
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na de nederlaag vorige week tegen DOSKampen 8 had BAS 3 iets recht te zetten tegen het zevende team van dezelfde vereniging. De terugkeer van Johan Amsing na een langdurige blessure was een verrijking. Toch moest BAS uiteindelijk zijn meerdere erkennen in DOSKampen. De eindstand bleef steken op 1-5.


Met name het eerste uur van de wedstrijd liet BAS zich van zijn goede kant zien. Er werd volop gestreden, ondanks dat het spel niet altijd even zuiver was. Al twee keer eerder wist DOSKampen met een steekpass door de verdediging van BAS te komen. Na goed keeperswerk van Martijn Dekker scoorden de Kampenaren toch de 0-1. BAS bleef goed doorknokken en maakte verdiend de 1-1. Wilco Visscher zette voor en daar waar de keeper mis zat, zat een verdediger van Kampen dat niet. Via zijn lichaam verdween de bal in het eigen doel.


Tot de rust en zelfs erna kon BAS nog goed meekomen, maar kwam niet tot scoren. Johan Amsing, had moedwillig het veld verlaten om niet meteen te forceren. Aan DOSK zijde werd een nieuwe aanvaller ingebracht. Hij scoorde de 1-2, opnieuw uit een steekpass. BAS was pas gebroken bij de 1-3. Martijn Dekker wilde wegwerken na een terugspeelbal, maar speelde recht in de voeten van dezelfde aanvaller van DOSK. Hij kon vrij gemakkelijk scoren. BAS kon niet goed meer in het spel komen en het spel was te omschrijven als zeer onverzorgd. Kleine kansen waren er nog, onder andere uit een vrije trap van Henry Bolmer. Net als vorige week had hij geen geluk in de afronding: zijn inzet ging net over. DOSK scoorde nog wel, twee keer. Vlak voor tijd verzuimde de scheidsrechter nog rood te geven, terwijl er al aan beide kanten geel was gevallen. De keeper van DOSK maakte opzettelijk hands buiten de 16 en voorkwam daarmee een treffer van BAS. Het bleef slechts bij een vrije trap, maar voor de uitslag deed dit er niet zoveel meer toe.


De komende weken moet BAS proberen nog wat punten bij elkaar te sprokkelen om het plezier in het spel te houden. Aan het eind van het seizoen kan altijd nog bekeken worden hoe het seizoen in de vijfde klasse ervaren is en wat er volgend jaar gaat gebeuren.

Bron: BAS 3 Online

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 28.0 °C
  • 0.0 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top