Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Teun & Ramón winnen Paasdarts

Maandag 16 april 2001
Teun & Ramón winnen Paasdarts
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het Hedi-Neptunus Paasdarttoernooi 2001 is gewonnen door Teun Dekker en Ramón Kijk in de Vegte. Zij versloegen in de finale, die aanvankelijk gelijk opging, Gerjan Westerhof en Edgar Pieters met 4-2.
De derde prijs was voor Ilja de Leeuw en Martijn Dekker die Gershon Boerhoop en Wilco den Teuling met 3-1 versloegen.501
Op het toernooi wordt altijd 501 gegooid, zo ook dit jaar. De 15 deelnemende teams werden ingedeeld in 4 poules, waarin een 'best of 5' serie werd gegooid. Vanuit de poules gingen alle teams door naar de volgende ronde. De eindklassering in de poule leverde een minder zware klassering op in de volgende ronde.

Hoogste Finish
Naast de bekers voor de teams die 1e, 2e en derde worden en de wisseltrofee, is er ook altijd een prijs voor de hoogste uitgooi.
Edgar Pieters werd tweede in het toernooi, maar gooide wel het hoogste uit van de middag. Met drie pijlen gooide hij 102 uit.

Eerste keer
Het was voor de dartvereniging, die sinds kort als Hedi-darts door het leven gaat, de eerste keer dat het toernooi in Het Koesthuis werd gehouden. Door de sluiting van De Gouden Ploeg moesten zij enige maanden geleden verhuizen naar een nieuwe locatie. 'In Het Koesthuis is er meer ruimte dan in De Gouden Ploeg,' vertelt Peter van Gilst. 'We kunnen nu op 4 banen wedstrijden gooien en er is zelfs ruimte om in 6 poules te gooien. Daarnaast is er ook iets meer ruimte voor het publiek.'

Soos Neptunus
Al sinds de vereniging in Het Koetshuis gooit, zijn er contacten met SooS Neptunus. Zij organiseren jaarlijks het oudejaars-darttoernooi in dezelfde ruimte. Op deze manier kunnen beide toernooien in dezelfde ruimte worden gegooid. Neptunus kan nu mankracht inbrengen en Hedi-Darts het materiaal en de kennis. De samenwerking zal waarschijnlijk volgend jaar een vervolg krijgen.

Kijk hier voor alle uitslagen en foto's.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top