Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Raadsvergadering/De Alk

Vrijdag 26 april 2002

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 25 april was de raadsvergadering in het gemeentehuis in Dronten waar Zwembad De Alk onder de aandacht zou worden gebracht. Initiatiefnemers van de actie, en bezoekers van BHZ-Net, bezochten deze vergadering.

Van een vergadering was niet echt sprake. In Dronten wil men nog steeds werken aan de 'vergaderitis', dus moest de vergadering kort duren. Eén van de middelen hiervoor is volgens de raad dat de vergadering staand wordt gehouden, zo ook donderdagavond. Het officiële gedeelte duurde dan ook nog geen twee minuten.

Echt behandeld werd ons zwembad niet. Na die twee minuten kon je achter de schermen formeel en informeel babbelen. Van die gelegenheid hebben we zeker gebruik gemaakt, van burgemeester tot raadsleden.
Wijzer geworden ??? Ja , heel veel dingen gehoord . En hoe we het beste verder kunnen gaan. Advies was om ook Swifterbant (Zwembad De Abelen) erbij te betrekken. Verder is er spreektijd aangevraagd voor de raadscommissie van acht mei aanstaande.

Alles is weer in volle gang gezet en vele fractieleden reageerden positief en hadden zelf al vragen gesteld.

Op naar 8 mei en jullie horen weer van ons.

Oja, in onze mails aan de politieke partijen hebben wij verwezen naar bhznet, en complimenten. Die site zit goed in elkaar en ziet er leuk uit, aldus fractieleden.

Actiecomité / Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zwembad De Alk
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top