Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Wegafsluitingen rond Biddinghuizen

Donderdag 2 mei 2002

BIDDINGHUIZEN - Een aantal weggedeelten van het provinciale wegennet rondom Biddinghuizen worden in de komende twee maanden enige tijd afgesloten voor het uitvoeren van onderhouds- en herinrichtings-werkzaamheden.

Het doorgaande verkeer ondervindt daar hinder van en moet rekening houden met omleidingsroutes.

In de maanden mei en juni krijgen onderstaande weggedeelten een flinke opknapbeurt:

 • Spijkweg (N306): gedeelte Bijsselseweg – Colombinehuis: dit weggedeelte wordt voor alle verkeer (uitgezonderd brom/fietsverkeer) afgesloten van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei (week 18). Het weggedeelte wordt volledig opgebroken en krijgt zowel een nieuwe fundering als nieuw asfalt.


 • De Baan (Biddinghuizen) tussen rotonde Swifterweg en de Oldebroekerweg: dit weggedeelte wordt voor alle verkeer afgesloten van maandag 6 mei t/m vrijdag 17 mei (week 19 en week 20). De werkzaamheden bestaan hier uit het vervangen van slechte asfaltlagen door twee nieuwe asfaltlagen. Verder worden bij de aansluitingen van de Noorderbaan en de Huifkar kruispuntplateaus aangelegd. Deze plateaus worden aangebracht om het doorgaande verkeer zoveel mogelijk te weren. Ter zijner tijd wordt namelijk de bebouwde komgrens van Biddinghuizen aangepast. Hierdoor komt de Baan binnen de bebouwde kom van Biddinghuizen te liggen en de verliest daarmee zijn functie als doorgaande weg.


 • Biddingringpad: gedeelte Swifterweg – Botweg: dit weggedeelte wordt voor alle verkeer afgesloten van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 31 mei (weken 21 en 22). Ook hier worden slechte asfaltlagen vervangen door een nieuwe asfaltlaag. Deze nieuwe laag wordt afgedekt met een laag steenslag.


 • Biddingringweg (N305): gedeelte Swifterweg – Palingweg: hiervoor wordt de Biddingringweg voor alle verkeer afgesloten (uitgezonderd openbaar vervoer en het brom/fietsverkeer) tussen de Swifterweg (N710) en de Dronterweg (N309) van maandag 3 juni t/m vrijdag 28 juni (weken 23, 24,25 en 26). Hier worden ook de slechte asfaltlagen vervangen door een twee nieuwe. Daarnaast wordt de inrichting van de weg veranderd om de weg veiliger te maken. Zo wordt de weg aan beide zijden verbreed om naast de kantstreep een zogenaamde ribbelstrook aan te leggen. Deze strook waarschuwt automobilisten dat ze van de weg dreigen te raken. Ook wordt bij de in- en uitrit van het bedrijf Van Werven B.V. een voorsorteervak voor linksafslaand verkeer gecreëerd. Tot slot wordt het midden van de weg voorzien van een dubbele as-streep en worden aan de zijkanten van de weg reflectoren aangebracht.


 • Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zal de busdienst tussen Dronten en Biddinghuizen/Harderwijk vanaf de Palingweg rijden over het naastliggende Biddingringweg. Tijdens de afsluitingen zal het doorgaande verkeer door middel van borden worden omgeleid via omliggende (provinciale)wegen.

  Meer informatie over deze en andere projecten aan de provinciale infrastructuur staat op de provinciale internetsite: www.flevoland.nl/wegeninformatie.

  Bron :Provincie Felvoland

  nieuwsrubrieken
  Adverteerder in de rubriek Flevoland
  Teakhouten meubelen
  PolderTEAK
  Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
  Kubbeweg 17
  De Kubbe BV - Biddinghuizen
  actueel nieuws
  in de bhznet.nl winkel
  zoeken
  BHZNet.nl weer
  • 23.2 °C
  • 0.0 mm
  • 21.0 °C
  Weerstatistieken ->
  gerelateerd nieuws
  Agenda 3 dagen Meer agenda ->
  Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
  Toevoegen
  in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
  twitter facebook rss top