AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

BAS Dames blijven in 3e Klasse

Dinsdag 7 mei 2002
BAS Dames blijven in 3e Klasse
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het eerste dames team van BAS Volleybal is er afgelkopen zaterdag in Apeldoorn in geslaagd om in de derde klasse van de Regio Nieuw Gelre-Randmeren te blijven.

Tegen de nummer twee van de vierde klasse, Hellas, werd in een best-of-three met 2-0 gewonnen. Dit betekent dat de dames volgend jaar een nieuwe kans hebben om duidelijk ta maken dat de derde klasse toch de klasse is waar ze in thuis horen.

De BAS dames speelden afgelopen met een compleet nieuw team, er vertrokken namelijk een aantal speelsters en er kwam nieuwe aanwas bij. Ondanks de ervaring die de nieuwelingen al in huis hadden raakte het team niet echt op elkaar ingespeeld. Het gevolg hiervan was een zeer matig seizoen met vele nederlagen. De motivatie daalde hierdoor ook enorm en er ontstond lichte spanning over het voortbestaan van het team wanneer degradatie zou volgen.

Het tij is nu echter gekeerd en de dames kunnen zich opmaken voor een nieuw seizoen welke begin oktober zal starten. Met eventuele aansterking van nieuwe speelsters moet er volgend jaar zeker een jong en fris team op de been gebracht kunnen worden, die zeker in de middenmoot moet kunnen eindigen.

Heren degraderen

Het eerste herenteam zal volgend jaar ook uitkomen in de derde klasse. Nadat de heren een matig seizoen kenden door een krappe bezetting in het team was een een-na-laatste plaats het hoogst haalbare. Deze plek gaf nog wel recht om een promotie/ degradatie wedstrijd te spelen, maar deze moest wegens personele problemen (er waren zaterdag 4 man op vakantie) worden afgezegd. Resultaat directe degradatie.

Het team bestaat op dit moment nog maar uit 7 spelers, omdat een van de spelers zal vertrekken naar Libero '99 in Dronten. Versterking zal worden gezocht bij het tweede team.

Mocht je overigens interesse hebben om te komen volleyballen, bel gerust met een van de bestuursleden, voor telefoonnummers zie dorpsgids, of kom eens langs op dinsdagavond om 20.00 uur in het Koetshuis.

Sportredactie BHZ-Net, afd. Volleybal, Vincent Schuurman

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top