0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK

20.000 voor Erik Olympic

Dinsdag 17 april 2001
20.000 voor Erik Olympic

BIDDINGHUIZEN - Niemand minder dan dubbelspecialist Jacco Eltingh luisterde de tweede editie van het Erik Olympic Toernooi op. Hij was naar Biddinghuizen afgereisd om een tennisclinic te verzorgen, en om samen met Leen Baayense van BAS een dubbel te vormen tegen de clubkampioenen van de Biddinghuizer tennisclub Aart Lijs en Stefan de Lange. Elthingh en Baayense wonnen in de tie-break ternauwernood met 16-14.

Dat allemaal onder toeziend oog van rolstoeltennisser Erik Martijn Ruitenberg. Hij moest noodgedwongen vanaf de zijlijn toekijken. De Biddinghuizer rolstoeltennisser kon zelf niet in actie komen vanwege doorligproblemen, die hem al vanaf november parten spelen. In augustus hoopt hij weer volop in het circuit te kunnen meedraaien.
Erik Martijn zag tot zijn genoegen wel dat vele sporters volop in de weer waren om hem in het jaar 2004 af te vaardigen naar de Para-Olympics in Athene. Jacco Eltingh had daarbij nog een verrassing in petto. Namens de Icare Thuiszorgwinkels overhandigde hij een cheque van 10.000 gulden aan de rolstopeltennisser. Het Erik Olympic toernooi zelf bracht over de zaterdag in dronten en de maandag in Biddinghuizen ook nog eens bijna 10.000 gulden op. Een bedrag waarvan ook Erik Martijn stil werd.

Bron: Dagblad Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Icare
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top