Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Ballonnenwedstrijd BAS Tennis

Vrijdag 10 mei 2002

BIDDINGHUIZEN - Volgende week vrijdag (17 mei) zal bij BAS Tennis het derde Erik Olympie Toernooi van start gaan. Alle basisschoolkinderen van groep 3 uit Biddinghuizen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de ballonnenwedstrijd op vrijdagmiddag 15.30 uur.

Na afloop van deze feestelijke opening kunnen alle kinderen deelnemen aan een jeugdclinic waar leuke prijzen te winnen zijn. Hierna is er voor iedereen nog wat te drinken en een zak chips.

Het hele weekend zal het een drukte van belang zijn bij BAS Tennis. Diverse (rolstoel)tenniswedstrijden (met uiteraard ErikMartijn Ruitenberg, maar ook met olympisch- en wereldkampioene Esther Vergeer). Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan het toernooi. Het maakt dus helemaal niet uit of u lid bent van een tennisvereniging. Deelname aan het toernooi kost u €7,50 per persoon, hiervoor kunt u zich voor drie cat. opgeven. Belangrijk om te weten is dat het om een 18+ dubbeltoernooi gaat en u dus een partner nodig hebt om te spelen. Er worden partijen in de dubbel en mixed gespeeld op diverse niveau's.

Opgave kan via internet: www.knltb.nl/verenigingen/12047.

Buiten het tennissen is er o.a. nog een veiling en heel veel activiteiten voor de jeugd. Al met al dus zeker de moeite waard om de tennisbanen te bezoeken van 17 t/m 20 mei.

Bron: Biddinghuizen Actueel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top