Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Sportieve sfeer bij Eric Olympic

Zaterdag 18 mei 2002
Sportieve sfeer bij Eric Olympic
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Voor de derde keer wordt het Eric Olympic toernooi georganiseerd op het terrein van BAS Tennis.

Gisteren werd om 15.30 uur het toernooi officieel geopend door wethouder Westmaas. Met deze opening ging een balonnenwedstrijd voor de basisschooljeugd van groep 3 en de tennisjeugd van BAS Tennis gepaard. De vrijdag werd verder onder andere gebruikt voor een demonstratie rolstoeltennis door Erik-Martijn Ruitenberg.

Gedurende het gehele weekend worden er dubbeltoernooien afgewerkt, zodat er de hele dag bekijks is aan De Sportlaan. Zaterdag was er, naast de wedstrijden op de vijf banen van BAS, voor kinderen de mogelijkheid om zich te laten schminken. Alle deelnemers aan het toernooi maken kans op een unieke wisselbeker. In Athene heeft Jacco Eltingh tijds een ATP-toernooi een beker gewonnen. Iemand die in het oog springt d.m.v. een bijzondere gebeurtenis, heeft kans om een jaar lang eigenaar te zijn van deze beker. Maandag beslist de organisatie wie dit gaat worden.

Maandag veiling en loterij
Naast het toernooi en sponsors, wordt ook geld opgehaald met een loterij en met een veiling. Veilingmeester Ino Meijer neemt onder andere een elektrische gitaar, kunstwerken, kaarten voor het tennistoernooi in Rosmalen en een door Feyenoord gesigneerd Feyenoord-shirt onder de hamer. Ook de vereniging BHZ-Net stelt een prijs ter beschikking. Er kan worden geboden op een subpagina bij BHZ-Net die wij voor de winnaar van de veiling ontwerpen, een jaar lang hosten en vier keer in dat jaar onderhouden. Deze veiling is maandag aanstaande rond 16.00 uur.

Fotoboek Eric Olympic
Ook tijdens dit evenement zijn er foto’s gemaakt. Klik hier voor de foto’s

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.5 °C
  • 0.0 mm
  • 23.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top