Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Uitgebreid zoeken op BHZ-Net

Woensdag 29 mei 2002
Uitgebreid zoeken op BHZ-Net

BIDDINGHUIZEN - Langzaam maar zeker verandert BHZ-Net naar een stijl die voor ons en voor u het meest wenselijk is. Met de optie "Zoeken" is BHZ-Net weer een onderdeel rijker.

Onderzoek heeft aangetoond dat er op BHZ-Net meer behoefte is aan het kunnen terugvinden van informatie. Informatie over bedrijven, e-mailadressen van anderen, het uitgebreide nieuwsarchief van BHZ-Net en natuurlijk oude berichten uit het Forum.

Naast het zoeken binnen informatie op BHZ-Net is het zoeken in Biddinghuizer informatie buiten BHZ-Net (zoals het telefoonboek en de Gouden Gids) ook opgenomen onder Zoeken.

Meer nieuwsberichten zichtbaar
Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat het onderdeel "E-mail" als zodanig niet meer op de bovenkant te zien is. Wel kan er nog gewoon in gezocht worden en kunnen adressen worden toegevoegd. Verder worden in plaats van de laatste 8 titels nu de laatste 11 titels van de nieuwste berichten afgebeeld.
Hierdoor is het actuele nieuws langer zichtbaar op de hoofdpagina en komen we ook beter tegemoet aan de wensen van minder frequente bezoekers.

Mocht u nog opmerkingen hebben over de laatste wijzigingen, laat het dan weten.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top