Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Dodelijk ongeval op Oldebroekerweg

Zaterdag 13 juli 2002

BIDDINGHUIZEN - Een 13-jarige jongen uit Elburg is gistermorgen om het leven gekomen bij een verkeersongeval op de Oldebroekerweg in Biddinghuizen.

Het slachtoffer reed in een groepje op de fiets en wilde die weg oversteken om via de Ellerweg verder te rijden. Op hetzelfde moment reed een 21-jarige vrachtwagenbestuurder uit Harderwijk, ook op de Oldebroekerweg, richting Elburg. Hij zag twee fietsers voor hem de weg oversteken, terwijl het slachtoffer aan de rechterzijde van de weg wachtte op voorbijkomend verkeer. Plotseling stak de wachtende fietser door onbekende oorzaak alsnog de Oldebroekerweg over, waarna de chauffeur van de vrachtwagen het slachtoffer niet meer kon ontwijken.

Aan verwondingen bezweken
De hulpverleningsdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden ingezet. Met ernstig letsel is de 13-jarige Elburger per ambulance onder politiebegeleiding vervoerd naar de Isala Klinieken locatie Sophia in Zwolle. Daar is hij later die avond aan zijn verwondingen bezweken. Het Bureau Slachtofferzorg heeft zich ontfermd over een aantal getuigen en de vrachtwagenchauffeur.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top