Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

19 combinaties voor Regiokampioenschap

Maandag 22 juli 2002

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag 20 juli was er de vierde en laatste selectiewedstrijd voor pony's, georganiseerd door Klein Maar Dapper in Nunspeet.

Het was voor velen een toch wel belangrijke dag want er kon nog van alles gebeuren voor de selectie voor de Regiokampioenschappen te Lichtenvoorde. Het was een hele mooie dag met veel zon. Het werd in de middag behoorlijk zweten want het was heet en er moest nog gewacht worden op de uitslag.

Uiteindelijk wisten 19 combinaties zich te plaatsen voor het kampioenschap. Bij de dressuur zijn dit Mirjam Mannearts, Suzan Schurer en Annemiek v/d Stelt in Klasse B. In de Klasse L zijn afgevaardigd Ingrid Zorge, Joost Siemerink, Erica Brunia en Kim Dickmann. In de Klasse M van de dressuur tenslotte plaatsten Annemiek v/d Stelt, Hanifa Haffez en Karin Brunia zich.

9 plaatsingen voor Springen
In de klassen B, L en M plaatsten zich in totaal 9 combinaties voor de regiokampioenschappen springen. In Klasse B zijn dit Danielle Kamphorst, Corne van Zanten, Julliet Hillebrand en Thom Siemerink. In de L-klasse John van Zanten (met met Energie en met Bianca) en Hanifa Haffez.
Thijs van Gaalen sprint met 'Illinois D' en 'It's Me' in de klasse M.

Geen selectie voor Klasse Z
Voor de klasse Z is er een vrije inschrijving voor het regiokampioenschap. Er hoefde dus geen selectie gereden te worden. Ook het L-achttal en het M-viertal van de pony's kunnen zonder selectie starten op de regiokampioenschappen.

Lees het volledie artikel op flevoruiters.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.6 °C
  • 0.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top