Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Uitslag laatste selectie Nunspeet

Maandag 29 juli 2002

BIDDINGHUIZEN - De laatste selectiewedstrijd voor het Regiokampioenschap werd gereden bij de Nunspeetse RC in een heet Nunspeet. De Flevoruiters zetten hun beste beentje voor.

Cynthia de Wilde werd met Ogash eerste in de B-dressuur met 169 punten en plaatst zich voor het Regiokampioenschap. Wilma de Iongh werd op Nandail H derde met 166 punten in de klasse B. Ze werd gevolgd door Hester Pasman die vierde werd op Pleasure met 163 punten. Hester werd daarmee tweede in de selectie en mag naar het Regiokampioenschap.

In de klasse M1 werd Tanja van Gaalen met Promise met 161 punten vierde en in de tweede proef met 164 punten derde. Fia Sleurink reed met Luona naar een vijfde plaats in de M1 dressuur met 158 punten. Monique Schurer liet zich met Knaapie weer in het zonnetje zetten. 194 punten in de klasse Z2 was goed voor een eerste plaats.

In het springen haalde Tom Rijken met Obsession de tweede plaats dankzij twee foutloze rondes en 52 stijlpunten. Willemien Breure kwam er achter op de vierde plaats met twee keer foutloos en 50 stijlpunten, gevolgd door Cynthia de Wilde met Ogash die foutloos bleef met 44 stijlpunten.

Bron: Flevoruiters

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top