Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Mystery Land blijft weg

Maandag 19 augustus 2002

BIDDINGHUIZEN - Het heeft er alle schijn van dat het dance-festival Mysteryland volgend jaar niet terugkeert naar Biddinghuizen.

Afgelopen zaterdag werd het festival voor de negende keer gehouden; dit keer in Amsterdam vlakbij Ruigoord. Het organiserende ID&T was zo tevreden over de locatie, dat aangegeven is dat volgend jaar Amsterdam weer de locatie moet zijn. Het festival werd eerder gehouden in onder andere Lelystad, Eindhoven, Bussloo, Gorichem en Biddinghuizen.

Geen APV van gemeente
Eerder dit jaar kwamen ID&T, de gemeente Dronten en Six Flags niet tot een overeenkomst. Volgens Jansen van ID&T weigerde de gemeente een algemene plaatselijke verordening te verstrekken, terwijl de gemeente hierop meldde dat ID&T deze niet had aangevraagd.

Klik hier voor een luchtfoto" target="_blank">http://www.bhznet.net/images/mysteryland2002.jpg">Klik hier voor een luchtfoto

In mei van dit jaar sprak ID&T nog uit volgend jaar het festival wel weer in Biddinghuizen te willen organiseren. Nu geven ze aan in Amsterdam te willen blijven.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.9 °C
  • 0.0 mm
  • 8.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top