AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Veel spanning bij Hedidarts

Vrijdag 13 september 2002
Veel spanning bij Hedidarts
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Hedidarts speelde woensdagavond haar tweede competitiewedstrijd in de Flevo 1 divisie. Tegenstander was Elburger Bulls 1 die vorig jaar maar een paar punten achter Hedidarts eindigde in de Flevo2 divisie.

Deze ontmoeting in de Flevo1 divisie beloofde veel spanning. Na de 8-1 winst van vorige week moesten de Hedidarters nu echt aan de bak.

Tussen de oortjes….
In de eerste single partij begon Elburg mentaal sterk door met 0-2 voor te komen tegen Teun Dekker, maar Teun wist de partij toch moeizaam te winnen met 3-2.Wilco die iedere leg goed zijn punten gooide gaf de partij weg door heel veel pijlen te missen op de dubbels.(0-3).
Ook Martijn liet een paar kansen liggen en verloor ook kansloos met 0-3. Ilja speelde ongeveer een zelfde spannende partij als vorige week alleen nu met iets minder verschil in de laatste leg en hij won dan ook met 3-2.En de stand was weer gelijk in games.

Erop of eronder
De dubbels waren erg door dat alle koppels de kans hadden om de partij te winnen. Martijn maakte een goed herstel door 1-1 te maken samen met Teun en daarna ook te partij te beslissen met 2-1. Ilja en Wilco die ook op 1-1 kwamen werden in de laatste leg gelijk op achterstand gezet door een 180 score van Elburg en konden dit niet meer goed maken.(1-2)
De laatste twee dubbels werden ook maar net door Hedidarts gewonnen mede door het goede uitgooien van Martijn.(2-1)(2-1). Hedidarts besliste hiermee ook de wedstrijd door de benodigde 5 games te winnen voor de overwinning van de gehele partij.

Futloos
De fut was er een beetje uit bij de Hedidarters in de bierronde. Na een kleine voorsprong te hebben opgebouwd werd deze weer weggegeven door scores van 22,26,41,45,41. De darters van de Elburger Bulls begonnen wel goed punten te gooien en maakten het rustig af met een snelle dubbel.

Elburg de legs, Hedidarts de sets
Zo ontstond er een eindstand van 5-4 in games en 13-16 in legs. Dat Elburg meer legs heeft dan Hedidarts komt omdat Elburg meer legs scoorde in de singles waar een best of 5 wordt gespeeld.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.8 °C
  • 0.0 mm
  • 24.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager
BHZNet Tourmanager BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top