Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Martijn onrustig en afgeleid

Dinsdag 22 oktober 2002
Martijn onrustig en afgeleid
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Maandag 14 Oktober vertrokken de Hedidarters naar het Dok in Dronten om daar tegen de Bull Dokkies te spelen. Deze teams hadden elkaar nog niet eerder getroffen omdat het team uit Dronten vorig jaar ook al in de Flevo 1 divisie speelde en Hedidarts nog in Flevo 2.

Hedidarts had hun basisteam weer opgesteld en had een goed voorgevoel over deze wedstrijd. De Bull Dokkies kampten wel met een geblesseerde speler die maar twee van de vier wedstrijden kon spelen.

Singles
De captain die al een tijdje zijn vorm kwijt was begon de eerste single zeer goed door vrij gemakkelijk de eerste leg te winnen, de tweede leg stond hij 150 punten achter maar wist de winst toch af te dwingen en pakte ook de derde leg 0-3.
Teun die weer in grootste vorm is won vrij eenvoudig de tweede set met 0-3.
Ilja die leg nummer 1 overtuigend won moest de tweede laten gaan door het missen van de dubbel 10.De volgende twee gingen wel weer de kant op van Hedidarts.
Martijn die de hele tijd door het raam naar de training van het dames volleybal zat te kijken was nu aan de beurt. Hij kwam door afleiding niet aan scoren toe en werd ook erg onrustig van het hardop gereken van de tegen partij. Martijn maakte de achterstand nog ongedaan door 2-2 in legs te maken. Dit kwam voornamelijk door het toe spreken van Ilja en Wilco waardoor Martijn weer een beetje rust vond. Uiteindelijk werd er toch verloren met 3-2.

Dubbels
Teun die met het ingooien weer drie 180’ers gooide, raakte eindelijk de drie triple’s in de wedstrijd. Hij won met gemak samen met Martij de eerste dubbel 0-2. Wilco en Ilja gaven de tweede leg weg maar Ilja besliste door het gooien van de dubbel 10 de laatste leg 1-2.
Martijn nu weer helemaal bij de les want de volleybal training was afgelopen won samen met Wilco de derde dubbel, mede door het gooien van een 16 darter in de eerste leg 0-2.
Ilja en Teun zouden de 16 darter wel verbeteren dit lukte echter niet maar wonnen wel omdat Ilja de tweede leg weer uitgooide met dubbel tien 0-2.

Bierronde
Ook in de bierronde bleek Hedidarts veel sterker dan de Bull Dokkies. Hedidarts startte gelijk met grote scores. Ilja die in zijn single mistte op dubbel 10 maakte dit goed in de dubbels. Door de beslissende legs uit te gooien met de dubbel 10 en ook in de bierronde finishte Ilja met jawel een dubbel 10.

Dit alles resulteerde in een 1-8 winst voor Hedidarts, 5-20 in legs. De volgende wedstrijd speelt hedidarts thuis tegen Elburger Bulls 2 op woensdag 6 november.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling darten, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top