Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Getuigen gezocht voor kraak postkantoor

Donderdag 24 oktober 2002

BIDDINGHUIZEN - Naar nu bekend is, zijn er voor de ramkraak van woensdag 23 oktober (omstreeks 04.45 uur) op het postkantoor van Dronten drie voertuigen gestolen. Met een gestolen bouwkraan is de zijgevel ter hoogte van de pinautomaat geforceerd, waardoor nagenoeg de gehele zijgevel is vernield en ontzet.

Bovendien zijn door de dader(s) nog twee bestelbusjes gebruikt. De dader(s) hebben geprobeerd de kluis te stelen, hetgeen niet is gelukt.
De kraan en de vrachtauto moeten tussen het tijdstip van de diefstal en de ramkraak ergens hebben gestaan of gereden. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Dronten omtrent deze voertuigen gedurende deze periode en/of de ramkraak.
Het telefoonnummer is: 0900-8844.

Gestolen
De kraan, en de vrachtauto waarmee deze werd vervoerd, bleven bij het postkantoor achter. Deze waren de nacht ervoor gestolen vanaf een afgesloten bedrijfsterrein van een betonwerkenbedrijf aan de Regge. Bij de diefstal is het toegangshek vernield. Op zowel de vrachtauto als de kraan stond met grote letters vermeld: ‘Mulder en Zonen Betonwerken’.

Verder zijn tijdens de nacht de ramkraak op het postkantoor vanaf een afgesloten bedrijfsterrein van bedrijf Donker aan De Linge twee bestelauto’s gestolen. Een van deze bestelauto’s werd aangetroffen bij het postkantoor, de andere is op de Installatieweg in Dronten aangetroffen.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top