Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
PolderTEAK PolderTEAK
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Redactie tevreden over BHZ-Net

Donderdag 10 mei 2001
Redactie tevreden over BHZ-Net
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na iets meer dan 3 maanden BHZ-Net heeft de redactie van BHZ-Net de site onderling geëvalueerd. Al met al zijn ze zeer tevreden over de website.
Het aantal bezoekers ligt momenteel rond de 100 per dag, al veel meer dan verwacht.

Interactie
'Qua interactie met gebruikers merken we dat dit toeneemt ten opzichte van het begin van BHZ-Net,' vertelt Ane Sybesma. 'Vooral het reageren op nieuwsberichten en de Poll heeft de site al een stuk interactiever gemaakt. Het is belangrijk dat de site nieuwswaarde heeft, maar ook dat gebruikers zelf invloed kunnen uitoefenen op de inhoud. De kans dat ze terugkeren is daarmee groter.'

Reclame
Binnenkort zal er meer reclame worden gemaakt voor de pagina. 'We zijn al in onderhandeling geweest met de Biddinghuizer Actueel, ' vertelt Sieberen Sybesma, 'hier zal nog een vervolg op komen. Op dit moment moeten we het vooral hebben van mond-op-mond reclame. Dit is natuurlijk het belangrijkst, maar we er is nog een groot deel van de inwoners die niet of nauwelijks de site bezoekt. Reclame waar we aan zitten te denken is niet een klein berichtje in een Biddinghuizen Actueel, maar nauwe samenwerking met dit blad. Wij kunnen bijvoorbeeld de digitale versie ervan plaatsen, maar ook online donateurs werven hiervoor. Verder zullen we ons bekender maken binnen de verenigingen van Biddinghuizen. Er gebeurt hier zoveel waar we nu niets van te horen krijgen. Door bekend te worden bij verenigingen zullen zij zelf berichten posten op BHZ-Net om 'gratis reclame' te maken. Mensen zeggen wel makkelijk dat er weinig gebeurt in ons dorp, maar als ik om me heen kijk in het dorp en in de pers zie ik gewoon dat er meer nieuws is dan nu geplaatst wordt.'

Verbeteringen
Toch wordt voortdurend gezocht naar verbeteringen op de website. De pagina voldoet weliswaar aan een deel van de wensen, maar is wat dat betreft nooit af. Om er een echte startplaats van te maken over Biddinghuizen zal er meer informatie op de site moeten komen. Toch moet deze informatie op zo'n manier worden geplaatst dat het onderhouden hiervan gemakkelijk is.
Binnenkort heeft de vereniging BHZ-Net dan ook een evaluatiebespreking over de opzet en inrichting van de site en verbeteringen hierin.

Natuurlijk is input van bezoekers het belangrijkst. E-mail hiervoor de BHZ-Net Webmaster

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BHZNet.nl
BHZNet.nl BHZNet.nl
Nieuws uit Biddinghuizen
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
E nieuws@bhznet.nl
W http://www.bhznet.nl/
BHZNet.nl
BHZNet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top