Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa

Basketbal is tegen op acties Koetshuis

Woensdag 20 november 2002

BIDDINGHUIZEN - Het bestuur van BAS Basketbal heeft te kennen gegeven geen voorstander te zijn van acties van hun leden die betrekking hebben op Het Koetshuis vóór of op 27 november.

Dat meldden zij dinsdagavond in een bericht aan hun leden. Wel zijn ze blij verheugd "dat de leden zo betrokken zijn bij het hele Koetshuis-gebeuren." en dat ze zich terecht zorgen maken om de voortgang van hun sport.

Alle vertrouwen
"Toch willen wij als bestuur jullie vragen geduld te hebben. Wij hebben heel intensief contact met de gemeente en jullie zullen ons als bestuur het vertrouwen moeten geven dat contact juist te beoordelen. Wij zijn van mening dat zowel de gemeente als dorpsbelangen echt hun best doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen en tot een lange termijn oplossing te komen," verklaart het bestuur verder.

Duurt lang
Om tot een oplossing te komen voor de lange termijn, moeten zowel de gemeente als Dorpsbelangen zich aan juridische procedures houden. "En soms zijn die in het voordeel en andere keren juist in het nadeel van de leden."

Ondanks dat acties volgens het bestuur niet tot de opties moeten behoren, zijn ze wel van mening dat het allemaal erg lang duurt. Het voeren van acties zou echter geen uitkomst bieden, "omdat daarmee de juridische procedures niet worden versneld."

Resultaten afwachten
Het bestuur van de vereniging, die eerder al in het nieuws was met het eerste spandoek bij Het Koetshuis, wil de resultaten van de ledenvergadering van Dorpsbelangen volgende week woensdag afwachten. "Daarna kijken we verder wat de volgende te nemen stappen zijn."

Redactie BHZ-Net / BAS Basketbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top